Disclaimer

  Ova web stranica je vlasništvo Ray & Jules Balkan DOO

  Kontakt podaci: Luka Ivanovic
  Adresa: Gavrila Dožića 2, 81000 Podgorica, Crna Gora
  Telefon: +382 (0)67 440 544
  E-pošta: luka@ray-jules.me
  PIB: 03393330

  Pristupom i korištenjem web stranice  slažete se sa sljedećim uslovima.

  Prava intelektualnog vlasništva

  Sadržaj ove stranice, uključujući brendove, logotipe, crteže, podatke, nazive proizvoda ili kompanija, tekstove, slike itd., zaštićeni su intelektualnim pravima i pripadaju Ray & Jules Balkan DOO.

  Ograničenje odgovornosti

  Informacije na web stranici su opšte prirode. Podaci nisu prilagođeni ličnim ili specijalnim okolnostima pa se stoga ne mogu smatrati lično upućenim, profesionalnim ili pravnim savjetom.

  Ray & Jules Balkan DOO se trudi da pružene informacije budu potpune, egzaktne, tačne i ažurne. Uprkost ovim naporima, u pruženim informacijama može doći do nepravilnosti. Ukoliko primijetite da pružene informacije sadrže nepravilnosti ili ako određene informacije nisu dostupne, Ray & Jules Balkan DOO će se potruditi da to ispravi što je prije moguće.

  Kakogod, Ray & Jules Balkan DOO se ne može se smatrati odgovornim za direktnu ili indirektnu štetu nastalu korišćenjem informacija na ovim stranicama.
  Ako otkrijete nepravilnosti u informacijama dostupnim putem stranice, možete kontaktirati administratora stranice.
  Sadržaj stranice se može promijeniti ili upotpuniti u bilo kojem trenutku bez obavijesti. Ray & Jules Balkan DOO ne garantuje ispravan rad web stranice, stoga se ni na koji način ne može smatrati odgovornim za nepravilan rad ili privremenu nedostupnost web stranice, kao ni  bilo kakav oblik štete, direktne ili indirektne, koja može nastati pristupom web stranici.

  Ray & Jules Balkan DOO se ni pod kojim uslovima ne može smatrati odgovornim, direktno ili indirektno, vis-à-vis bilo koga za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem ove stranice ili bilo koje druge stranice, posebice kao rezultat preporuka ili hiperveza, uključujući, bez ograničenja, sve gubitke, prekide u radu, oštećenja programa ili drugih podataka na korisničkom kompjuterskom sistemu, hardveru, softveru i slično.
  Web stranica može sadržavati hiperlinkove na web stranice ili stranice trećih strana ili upućivati ​​na njih indirektno. Postavljanje pristupnih adresa na te web stranice ni na koji način ne podrazumijeva implicitno odobravanje njihovog sadržaja.

  Ray & Jules Balkan DOO izričito izjavljuje da nema kontrolu nad sadržajem ili drugim istaknutim tačkama ovih web stranica i da se ni pod kojim okolnostima ne može smatrati odgovornim za njihov sadržaj ili za bilo koji drugi oblik štete koji je proizašao iz njihove uporabe.

  Mjerodavno pravo i nadležni sudovi

  Na ovu stranicu primjenjuje se crnogorski zakon o zastiti intelektualne svojine. U slučaju spora nadležni su samo sudovi u Podgorici.