VRHUNSKO GORIVO*
  ZA SVAKODNEVNI UŽITAK 

  * kafa pečena na solarni pogon, bez upotrebe fosilnih goriva

  KAFA NA POSLU

  Za sva pitanja ili za prilagodjenu ponudu

  Zašto ray & jules?

  6 kopjes duurzame koffie

  Jednostavno, kvalitetna kafa

  Ručnom berbom zrna, pažljivo biranim uzgajivačima, garantujemo raznoliku i izbalansiranu paletu porijekla kafe. Ukus i aroma su za svačije sklonosti kao i cjenovne mogućnosti. Za pretočiti u nezaboravan espresso, latte ili kapućino. Pun pogodak.

  Održivo & pošteno

  Ray & Jules je napravio prvi i jedini pekač kafe na solarni pogon. Inovacija nam pruža3x energetski efikasniju proizvodnju, 100%koristeći se solarnom energijom.U lancu proizvodnje biramoekološka rješenja, a po pitanju pakovanja i transporta oslanjamo se na pouzdane partnere sa kojima dijelimoekološka uvjerenja. Najbolje od svega: odnedavno smo postali sertifikovani od strane 'FairTrade'.

  Hernieuwbare energie van de zon
  Duurzame koffie machine op het werk: Jura Professional

  Vama na (punoj) usluzi

  Naša kafa pronaći će put do vas u željenom u obliku; u zrnu, iz vrhunskog kafemata, ili možda čak i sa prilogom? Kolačić, šećer, čokolada, ... možete računati na nas. Želite daiznajmite ili kupite kompletan paket usluga uz aparat za kafu?Ray & Jules saradjuje sa premium, energetski sertifikovanim aparatima brenda Jura Professional. Održavamao mašine za vas, ukoliko to želite.

  Podijelimo troškove

  Želite da služite vrhunsku kafu, medjutim ograničeni ste budžetom? Ili možda želite vašim zaposlenima da ponudite dodatne platne opcije uz osnovni paket usluge? Ukoliko vam ovo zvuči interesantno, našPametni Platni Sistemmože biti pravo rješenje. Jednostavno, bez dodatnih napora, zaposlenima se nudi izbor jedne od pet opcija. Javite nam se da saznate više

   

  Slimme betalingsoplossing
  Lieze, je persoonlijke barista van duurzame koffie

  Vaš lični barista

  Izbor kafe čini vas prepoznatljivima. I mi smo takodje. Volite da se prilagodjavate. Mi takodje. Naša zrna pečemo u Belgiji, u pekaču koju smo lično mi dizajnirali i napravili. Bilo koje pitanje da imate, upućeno je direktno za Raj & Jules, vašim ličnim baristama.

   

  Za sva pitanja ili za prilagodjenu ponudu