Volleybalclub

  Ray & jules podržva vaš sportski klub

  U potrazi ste za novim, ekološki održivim načinom da prikupite novac za vaš sportski klub? Da pokrijete troškove vaše operative? U tom slučaju Raj & Jules bi želio da vam izadje u sursret! Kako bismo vašem klubu finansijski potpomogli, organizujemo sunčanu inicijativu: snažna, ekološka kampanja, od koje 25% prihoda ide vašoj organizaciji, i to ... uz malo truda.
  "Blizu poznatog studentskog grada Leuven u Belgiji, nalazi se Ray & Jules, ekološka pečeona kafe: naš proizvod dobijamo metodom sporog pečenja zrna, na niskim temperaturama, oslanjajući se 100% na solarnu energiju."

  Sunčana pijava kafe za vaš sportski klub

  Nije u pitanju bilo kakav proizvod, već pričamo o svjetskom pioniru sporog pečenjau kombinaciji sa 100% solarnim pogonom. Svi proizvodi su FairTrade i/ili organskesertifikacije.

  Više informacija o pijaci kafe?

  gewoonweg goeie koffie

  25% prihoda od prodaje

  Znajući da 80% odraslih ljudi pije kafu, možete ostvariti lijepu zaradu. Za sportski klub srednje veličine, dobro osmišljena kampanja može da prihoduje od 800 do 1000 EUR. Plus, time podržavate ekološke ciljeve vaše organizacije, izbjegavajući proizvode sa mnogo šećera ili alkohola..

  Ponuda: ukusna kafa, paket 15eur

  Kao sportski klub, možete nuditi naš asortiman ukusne kafe, pečene 100% na solarni pogon, po cijeni od 15 EUR. Zainteresujte vaše članove, roditelje, simpatizere kluba, prijatelje itd. Tržišna vrijednost paketa je 22,5EUR. Tri unikatne vrste Arabika kafe (3x250g) porijeklom iz Nikaragve, Hondurasa i Brazila, biće dostavljene po narudžbini u zrnu ili mljevene odabranom granulacijom (za mokapot, filter, frenchpress i sl.). 25% prihoda od prodaje pripada vašem sportskom klubu. Kako bi pojednostavili operativu, narudžbine se unaprijed pakuju. Za sve dodatne informacije nas direktno kontaktirajte.

  voor een zonnige school
  Samen duurzaam

  Udruženim snagama, ekološki

  15 miliona tona CO2 manje na godišnjem nivou:toliko možemo da doprinesemo eliminacijom pečeona kafe na pogon fosilnim gorivom. Želimo da to uradimo zajedno, za našu djecu: zajedno sa ljubiteljima kafe, zajedno sa udruženjima, zajedno sa ustanovama i školama. Sprovodjenjem ove kampanje, doprinostite ostvarenju zajedničke ekološke misije.

  Više informacija o pijaci kafe?

  Unesite vaše podatke u polja ispod