Twee kinderen die elkaar helpen met een taak

  Ray & jules pruža podršku vašoj ustanovi ili udruženju

  kako bismo vašoj ustanovi ili udruženju izašli u susret, organizujemo sunčanu inicijativu: kampanja tokom koje 25% prihoda pripada vašoj organizaciji, i to ... uz malo truda.
  Blizu poznatog studentskog grada Leuven u Belgiji, nalazi se Ray & Jules, ekološka pečeona kafe: naš proizvod dobijamo metodom sporog pečenja zrna, na niskim temperaturama, oslanjajući se 100% na solarnu energiju.

  Sunčana inicijativa za vašu ustanovu ili udruženje

  Iskoristite platformu vaše škole ili udruženja na kreativan i inspirativan način. Kako bismo vašoj ustanovi ili udruženju izašli u susret, organizujemo sunčanu inicijativu: kampanja tokom koje 25% prihoda ide vašoj organizaciji, i to... uz malo truda. 

  Nije u pitanju bilo kakav proizvod, već pričamo o svjetskom pioniru sporog pečenjau kombinaciji sa 100% solarnim pogonom. Svi proizvodi su FairTrade i/ili organske sertifikacije. 

  Više informacija o sunčanoj inicijativi?

  Twee kinderen aan het spelen op balken

  25% prihoda od prodaje

  Znajući da 80% odraslih ljudi pije kafu, možete ostvariti lijepu zaradu. Za osnovnu školu, ustanovu ili udruženje srednje veličine, dobro osmišljena kampanja može da prihoduje od 800 do 1000EUR. Plus, time podržavate ekološke ciljeve vaše organizacije, izbjegavajući proizvode sa mnogo šećera ili alkohola.

  Jednostavno poručena, praktično dostavljena

  Kako bi pojednostavili operativu, broj pošiljki je unaprijed odredjen. Kafa se pakuje i glasi po učeniku i po odjeljenju (ili po članu organizacije), a cjelokupna dostava se vrši na unaprijed odredjenoj lokaciji. Naravno, u procesu rado dijelimo sa vama i neke od korisnih savjeta i trikova iz naše ekspertize.

  Ray & Jules dozen voor een zonnige school
  Lieze, je persoonlijke barista

  Udruženim snagama, ekološki

  15 miliona tona CO2 manje na godišnjem nivou:toliko možemo da doprinesemo eliminacijom pečeona kafe na pogon fosilnim gorivom.Želimo da to uradimo zajedno, za našu djecu: zajedno sa ljubiteljima kafe, zajedno sa udruženjima, zajedno sa ustanovama i školama.Sprovodjenjem ove kampanje, doprinostite ostvarenju zajedničke ekološke misije.

  Asortiman kafe

  Za vas smo osmislili tri paketa,i to sa zrnima iz Nikaragve, Hondurasa i Brazila. Riječ je o izvandrednoj i ukusnoj Arabika kafi, FairTrade i organskog sertifikata.

  • Paket 1 (6 EUR):   1 x 250g kafa iz Nikaragve. Mogućnost zamijene sa bezkofeinskom kafom (tržišna vrijednost: 7,5EUR)
  • Paket 2 (15 EUR): 3 x 250g kafa iz Nikaragve, Hondurasa i Brazila. Dobijate po jedan uzorak porijeklom iz navedenih krajeva (tržišna vrijednost: 22,5EUR) 
  • Paket 3 (30 EUR): 3 x 500g kafa iz Nikaragve, Hondurasa i Brazila. Dobijate po jedan uzorak porijeklom iz navedenih krajeva (tržišna vrijednost: 39EUR)

   

  Granulacija kafe je po vašoj želji.

  voor een zonnige, duurzame school

  VIŠE INFORMACIJA O SUNČANOJ INICIJATIVI?

  Unesite vaše podatke u polja ispod